פשטידת אטריות ובשר
מצרכים
250 גרם
בשר בקר או עוף טחון
1 חבילת
אטריות בצורת קונכייה
1/2 כף
מלח
1/2 כף פלפל לבן
1/4 כף
מרק עף
1/4 כפית
כורכום
מעט אגוז
מוסקט
1/4 כפית
גרגירי כוסברה טחון
1 בצל
קטן קצוץ
3 שיני
שום קצוצים זית
4 כפות
שמן
2 ביצים
אופן ההכנה
מבשלים
את האטריות לפי הוראות היצרן ומוסיפים מרק עוף וכורכום מלח לפי הטעם.
מסננים
את האטריות מנוזלים ומניחים בצד עד להכנת יתר המרכיבים.
מחבט מטגנים
את הבצל בשמן עד לקבלת צבע שקוף.
מוסיפים
את הבשר ומערבבים עד שהבשר מתפורר במחבט.
מתבלים
בפלפל לבן,מלח אגוז מוסקט ,כוסברה טחונה,ושיני השום הקצוצים.
מערבבים
עם האטריות והבשר המטוגן והביצים.
מניחים
בתבנית אפיה מקשטים מעל עם חצי עגבניות.
ומטפטפים מעט שמן מעל.
אופים
בתנור שחומם מראש לחום 190 מעלות כ חצי שעה.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם