עלי סלק ממולאים
מצרכים
15-20
עלי סלק
500 גרם
בשר בקר טחון
1/2 כוס
אורז
10
גבעולי פטרוזיליה קצוצה
2 גבעולי
נענע קצוצים
1 עגבניה
גדולה קצוצה
4 שיני
שום כתושים
2 גבעולי
סלק עלי קצוצים
2
לימונים סחוטים
4 שיני
שום קצוצים
3 כפות
שמן
מלח פלפל
לבן
1 גבעול
כרפס קצוץ
אופן
ההכנה
בקערה
ערבבו את הבשר הטחון,אורז,גבעולי הפטרוזיליה,גבעולי הנענע.
גבעולי
הסלק הקצוצים,עגבנייה קצוצה,שום כתוש,1/4 כפית מלח ,קורט פלפל לבן.
בקערה עם
מים חמים הניחי את עלי הסלק 2 דקות .
הורידי
את הגבעול הלבן מעלי הסלק מניחים בקצה הירוק החלק
מעט מתערובת הבשר ,
מקפלים
את העלי משני הקצוות ומגלגלים .
את החלק
הלבן בגבעול קוצצים מניחים בתחתית הסיר.
מסדרים
את עלי הסלק הממולאים כאשר החלק הפתוח כלפי מטה.
מוסיפים
את מיץ הלימון, שמן,שום, מלח והפלפל הלבן.
מוזגים
מים עד לגובה הממולאים מכסים את הסיר מביאים לידי רתיחה.
מנמיכים
את הלהבה ומבשלים כ35 דקות .
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם