.
אוסובוקו-הודו
מרכיבים
8 חתיכות אוסובוקו- (רגל אחורית עם עצם)אפשר גם שוק הודו פרוס עם העצם
1/2 כוס קורנפלור לקימוח הבשר
1/2 כוס שמן זית
10 בצלצלים קלופים
1 בצל גדול פרוס
10 שיני שום פרוסים
1 כוס יין אדום יבש
1 כוס מים
5 עגבניות פרוסות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
10 גרגירי פלפל שחור
2 גמבה אדומה פרוסה לרצועות
אופן ההכנה
מקמחים את חתיכות הבשר מכל הצדדים ומטגנים עד להשחמה.
מוסיפים את הבצל והגמבה העגבניות והשום ומבשלים 15 דקות.
אני אוהבת להוסיף ראש שום שלם ..
מוסיפים את היין והמים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את התבלינים ומבשלים כשעה,קוצצים 3 שיני שום ואת הפטרוזיליה,
מפזרים מעל ומבשלים עוד 20 דקות
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם