מרק גזר
מצרכים
10 גזרים
1/2כף מרק עוף
25 גרם
מחמאה
1 גבעול
כרפס ללא העלים
5 כוסות
מים
מלח
אופן
ההכנה
קולפים
את הגזר וחותכים לקוביות את גבעול הכרפס קוצצים.
בסיר
מוסיפים את המים והגזר גבעול הכרפס על ללהבה בינונית.
מוסיפים
לסיר את המלח מרק העוף מחמאה ופלפל הלבן .
מבשלים
20 דקות ובעזרת מוט טוחנים את המרק עד
לקבלת קרם.
מבשלים
עוד כ15 דקות.
אפשר
להגיש עם כף שמנת ריץ במידה ולא רוצים את המרק חלב.י
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם