יום שני, 8 באוקטובר 2012

מחאללה - לפת כבוש



מחאללה - לפת כבוש

בעד טרחא יג'י אאת'נח
אחרי הטרחה, תבוא מנוחה על הטורח והעמל.

מצרכים
4 ראשי לפת טריים בגודל בינוני 
2 ראשי סלק אדום קלופים וחתוכים לשמונה חלקים
3 כפות מלח בישול
צנצנת גדולה

אופן ההכנה
       שוטפים היטב את הלפת והסלק אדום, מחלקים לפלחים ומכניסים לצנצנת.
    מערבבים את המלח במים היטב ,מוסיפים את המים לצנצנת,(יחס המים כף מלח כוס מים)
    ממלאים עד לכיסוי ,סוגרים היטב. מניחים במטבח או במדף
    ולהניח מפית מתחת ,הלפת יוצר מן תסיסה בימים הראשונים לא להיבהל.
    לנענע את הצנצנת בימים הראשונים שהמלח לא ישקעה.
    לאחר כשבוע ,שבוע וחצי בתאבון

         
         מן ג'א אדאר אשלע'ם ושונדע' ללחמאער'.
עם בוא אדר, הלפת והסלק לחמור, חלפה עונתם ואינם ראויים.
    .

. 

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons