יום שני, 8 באוקטובר 2012

כיכר לחם בעשבי מתיבול

כיכר לחם בעשבי מתיבול
מרכיבים
1 ק"ג ק כוס שמן
1 כף תימין  יבש
1/4 כף פפריקה מתוקה גרוסה
1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף שטוחה מלח
1-1/2  כף סוכר דמררה
1 כף שמרים יבשים
אופן ההכנה
לערבב את הקמח עם כל המרכיבים היבשים יחד בצורה אחידה.
להוסיף את הנוזלים לקערת הקמח  וללוש יחד עד לקבלת בצק אחיד.
לתת לבצק לנוח 1/2 שעה רצוי באזור חמים וללוש שוב.
לחכות עד שהבצק יכפיל את עצמו וללוש שנית.
לחלק את הבצק ל-4 חלקים ולתת לבצק  לנוח 1/2 שעה.
מכל 1/4 בצק לסדר בתבנית אינגליש קיק  ולחכות עד שהבצק ייכפל את עצמו.
אפשר למרוח מעל הבצק ביצה ולפזר  מעל שמשום או גרעיני חמנייה
לאפות בתנור שחומם מראש בחום 190 מעלות,20 דקות.


0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons