יום שבת, 6 באוקטובר 2012

שלרם- לפת וביצים –מהמטבח עיראקי


שלרם- לפת וביצים –מהמטבח עיראקי



מצרכים
8 לפת
8 ביצים
1 שקית תה
4 תמרים יבשים
2 כפות סוכר חום
מים עד לכיסוי הלפת
אופן ההכנה
נקו היטב את הלפת הורידו בעזרת סכין את כל קצוות השורש
נקו את הלפת בעזרת ברזל כלים לא לקלף את הקליפה.
עם הלפת גדול לחלק ל-4 .אני אוהבת לבחור את הלפת הקטן.
להכניס לסיר את כל המצרכים להביא לרתיחה של כ 15 דקות .
להניח על פלטת שבת כל הלילה .
כולם מתעוררים בבוקר מהריח המשגע.

מן ג'א אדאר אשלע'ם ושונדע' ללחמאער'.
עם בוא אדר, הלפת והסלק לחמור, חלפה עונתם ואינם ראויים.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons