יום שני, 8 באוקטובר 2012

סופגניה



סופגניות חנוכה

מצרכים
1 קילו קמח
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
40 גרם שמרית
2 כוסות מים פושרים
2 כפות קוניאק
כף תמצית וניל
1/2 צנצנת ריבה מסוג טוב אפשר ריבת חלב
1/2 בקבוק שמן לטיגון עמוק

טיפ חשוב לשמירת השמן 
תמיד אימי אמרה- חתיכת גזר קטנה בתוך השמן מונעת את שריפת השמן.

אופן ההכנה
ללוש את חומרי הבצק מס' דקות ביד או במיקסר עם וו לישה עד לקבלת בצק רך ונעים, לכסות עם ניילון ולהתפיח עד להכפלת הבצק , לחזור על פעולה זאת שוב ללוש ולהתפיח שנית. 
ללוש מעט את הבצק להורדת הנפח, ולהניח על משטח  מקומח, ולחלק  ל-4 כדורים שווים או יותר,
לרדד כל עלה על משטח מקומח לעלה בעובי 2 סנטימטר לפחות ,  
 להניח על מפה ולכסות להתפחה נוספת.
לחמם שמן עמוק  ולהנמיך את האש, להכניס 3-4 סופגניות כל פעם עד שמתקבל צבע חום,
להפוך את הסופגניות ולהמשיך לטגן עד להשחמת הצד השני,
העביר למגש עם נייר סופג, לאחר הצינון לפזר אבקת סוכר או למרוח שוקולד .
בעזרת מזרק ניתן להחדיר מילוי לתוך הסופגנייה .


0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons