יום ראשון, 14 באוקטובר 2012

בישקוטה



 בישקוטה

 
מצרכים
4 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
2 שקיות אבקת אפיה
150 גרם פיסטוק או שקדים קלויים ,קלות וחצויים
1-3/4כוסות סוכר
3 שקיות סוכר וניל
4 ביצים
אופן ההכנה
להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים (לבן) היטב עם הסוכר והוניל עד לקצף קשה,
בקערה נפרדת להכניס את כל שאר החומרים כולל החלמונים ובתנועות עטיפה   
להוסיף את החלבונים המוקצפים ולקפל יחד 
להשאיר את העיסה כשעה בקערה שתתקשה מעט (העיסה דביקה ולא ניתן לעבוד איתה מיד
בשום אופן לא להוסיף קמח).
לאחר כשעה למרוח תבנית אפיה בשמן ולמרוח גם את הידיים וליצור 3 לחמים 
צרים וגבוהים לכל אורך התבנית,
לאפות בחום בינוני 180 מעלות עד להזהבה יפה, (לא להשחים מדי) להוציא מהתנור, לקרר.
לפרוס לפרוסות בעובי 2 ס"מ בערך עם סכין משוננת לחיתוך לחם.
 להניח בתבנית כשפני העוגיות כלפי מעלה,
להכניס לתנור לשעה על חום נמוך ביותר כ-140 מעלות. עד להזהבה קלה וייבוש .   

            

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons