יום ראשון, 14 באוקטובר 2012

נוקידס מהמטבח הטריפולטאי



נוקידס

המצרכים  לבצק

4 ביצים
4 חצי קליפת הביצה  שמן  (בקליפת הביצה החצויה משתמשים ככוס מדידה פשוט כמו סבתא) 
2 כוסות קמח
2 כוס סולת
1-1/2 עד 2 כוסות מים

המצרכים לרוטב 
4 כפות  כוס שמן
2 כפות רסק עגבניות גדושות.
1 כף מלח שטוחה
5 שיני שום כתושים
1/4 כף פלפל חריף -לא חייב
1/2 כף מתוק
½ כוס מים
 חתיכות עוף לפי מספר הסועדים או בקר
6 כוסות מים נוספות

אופן הכנת הבצק

לשים את החומרים לבצק. מחלקים ל 6 חלקים ומגלגלים לנקניק דק חותכים לחתיכות קטנות.
ומגלגלים קלות כל חתיכה..
מניחים במגש ליבוש עד להכנת הרוטב.

אופן הכנת הרוטב  
לבשל את כל החומרים יחד בסיר על להבה נמוכה  כ 5 דקות ולהוסיף מדי פעם מ ½ כוס המים.
להוסיף את הבשר ואת 6 כוסות המים לבשל 30 דקות..
כשהרוטב במצב רתיחה להכניס את הנוקידס ולהמשיך לבשל עד שהבשר יתבשל והמים יספגו.

1 תגובות:

Unknown אמר/ה...

אפשר עם קמח תופח?

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons