יום שבת, 6 באוקטובר 2012

בקר במילוי בשר ותרד


בקר במילוי בשר ותרד


במצרכים
נתח חזה בקר פרוס בעובי 2 ס"מ או אנטרקוט
250 גרם בקר טחון
1/2 חבילת תרד
 2 כפות צנובר
1 פלפל אדום חריף קצוץ
3 שיני שום כתוש
2 גבעולי בזיליקום קצוצים
מלח
לציפוי  הנתח
5 שיני שום
1 גבעול בזיליקום
מלח גס
פלפל שחור גרוס
1/2 כף גרגירי חרדל( לא חייב)
1/4 שמן זית
1/3 כוס יין אדום
אופן ההכנה
מטגנים את עלי התרד עד לריכוך מוסיפים את השום הכתוש ואת הפלפל הקצוץ והבזיליקום.
מטגנים כ 5 דקות ומניחים בצד.
פורסים את נתח הבשר בעובי 2 ס"מ ומפזרים מעל את הבשר הטחון. בצורה אחידה.
מפזרים מעל את כל תערובת התרד בצורה אחידה.
. 
מתחילים לגלגל את נתח הבשר לגליל

קישרו בעזרת חוט את נתח הבשר
למרוח את הבשר בשמן זית,פזרו מעל מלח גס, פלפל שחור גרוס, גרגירי חרדל, בזיליקום
את השום אפשר לנעוץ בתוך הבשר .
לטגן במחבט עם שמן הזית  את נתח הבשר לצורך סגירה מכול הכיוונים.
להוציא את הבשר מהמחבט להניח בתבנית אפיה ,
להוסיף לשמן שבמחבט את היין לבשל מספר דקות.
להוסיף  את הרוטב מעל נתח הבשר לעטוף בנייר כסף ולאפות כשעה.
להסיר את הנייר לאפות עוד 30 דקות ,
אפשר להגיש בתוספת תפוחי אדמה .

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons