יום שבת, 29 בספטמבר 2012

אבוקדו מוקרם



אבוקדו מוקרם
 



מצרכים
 4  אבוקדו
1 כוס מטבוחה או רוטב עגבניות
100 גבינה בולגרית
100 גרם גבינה צהובה
2 גבעולי בזיליקום
3 גבעולי עירית
מלח פלפל לבן
אופן ההכנה
קולפים את האבוקדו וחוצים לשניים
מגרדים את העגבנייה בקערה,מפוררים את הגבינה הבולגרית ומוסיפים.
קוצצים את העירית והבזיליקום מוסיפים לקערה ומערבבים,ממליחים ומפלפלים.
ממלאים את בטן האבוקדו מניחים בתבנית אפיה מפזרים מעל גבינה צהובה.
אופים עד להשחמת הגבינה ,כ 5-10 דקות.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons