יום שבת, 29 בספטמבר 2012

קציצות בקר בדבש תמרים אגוזי מלך ופירות יבשים


קציצות בקר בדבש תמרים אגוזי מלך ופירות יבשים







מצרכים לקציצות
1/2 ק"ג בשר כבש או בקר -לפי הטעם שלכם
1 בצל בינוני מגורד במגרדת .סחוט מנוזלים
4 גבעולי כרפס  רק עלים קצוצים דק
1 כף שטוחה סוכר דמררה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית קינמון
מעט פלפל לבן
קורט מוסקט
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם

שמן לטיגון
קמח לקימוח

מצרכים לרוטב
3 כפות דבש תמרים-סילאן
2 כפות סויה מתוקה
2 בצלים קצוצים דק
3 כפות שמן זית
1/2 כף מרק עוף
מעט פלפל שחור גרוס
מעט מלח
1 כוס צימוקים שחורים
 1 כוס חמוציות
1/2 כוס אגוזי מלך
1 כוס מים
אפשר להוסיף פירות יבשים קצוצים.משמש,שזיף,תמר,פאפיה ועוד.
אופן ההכנה
מערבבים את מרכיבי הקציצות יחד,
יוצרים כדורים בגודל אגוז מלך מקמחים ומניחים על מגש את כל הכדורים.
מחממים שמן ומטגנים את הקציצות חצי טיגון.
מתחילים בהכנת הרוטב, בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל עד שיזהיב.
מוסיפים את דבש התמרים, הסויה ואגוזי המלך ומערבבים שלא יישרף.
מוסיפים את המים  ברגע שהרוטב רותח מנמיכים מוסיפים את יתר מרכיבי הרוטב.
מניחים את הקציצות בתוך סיר הרוטב מבשלים יחד כרבע שעה.
מגישים שעל כל קציצה חצי אגוז מלך .
בתאבון.




0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons