יום שבת, 29 בספטמבר 2012

סלונה דג בנוסח עיראק


סלונה דג בנוסח עיראק


מי אמר שלעיקרים אין סוג של החריימה.
טוב זה שונה לא חריף אבל תמיד אפשר להוסיף פלפל.
הטעמים משהו שונה קצת, ולוקחת אותנו לכיוון אחר.

מצרכים
1/2 כף כורכום
1/2 כף פפריקה מתוק
1/2 לימון סחוט
1/2 כפית פלפל שחור
קורט מלח
כף סוכר
1/2 כף כמון
2 בצלים  גדולים
4 עגבניות
1 כף רסק עגבניות
2 כפות שמן
1/2 ק"ג קרפיון פרוס
אופן הכנה
משרים את הדג במים מלח ולימון כשעה,חותכים את הבצל לטבעות ומטגנים עד הזהבה.
פורסים את העגבניות לפרוסות בעובי 1 סנטימטר.
מסדרים בתבנית או סיר את העגבניות הבצל מעל ואת חתיכות הדג.
את הרוטב בקערה מוזרים כוס מים עם יתר התבלינים ומוזגים מעל הדגים.
מבשלים או אופים בתנור כ 40 דקות. אני אישית אוהבת אותו אפוי ולא מבושל.
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons