יום שבת, 29 בספטמבר 2012

קציצות דג מרוקאי

קציצות דג מרוקאי



המצרכים לקציצות
500 גרם דג מפולט ללא עור
1 בצל
15 גבעולי כוסברה
 3 שיני שום
3 כפות פירורי לחם לא מתובלים
1/4 כפית כמון
1/4 כפית מלח
מצרכים לרוטב
1 גמבה אדומה פרוסה
3 פלפל אדום חריף(במידה ורוצים פחות חריף מורידים מהפלפל החריף)
6 שיני שום פרוסים
10גבעולי כוסברה קצוצה
אפשר קוביות תפוחי אדמה, פול ,גרגירי חומוס מורתחים.
1/4 כוס שמן
1/4 כפית כורכום
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/4 כפית מלח

אופן ההכנה הקציצות    
מכניסים את כל הירקות למעבד מזון ,ברגע שהירקות נטחנו מוסיפים את הדג.
מוסיפים את כל כל התבלינים מעבירים לקערה ומניחים בצד.
מסדרים בסיר את כל הירקות ,בקערה מערבבים את כל התבלינים השמן,
ו2 כוסות מים מבאים לידי רתיחה .
בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים מניחים ברוטב הרותח בזהירות.
מכסים במכסה ומבשלים אש נמוכה.
מידי פעם פותחים ובעזרת כף מרטיבים את הקציצות מעל
מבשלים 35 דקות או עד צמצום הרוטב.


0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons