יום שבת, 29 בספטמבר 2012

ירך כבש ממולא בערמונים


ירך כבש ממולא בערמונים

מצרכים
 1 ירך כבש ללא עצמות
3 גבעולי רוזמרין
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח גס
3 כפות שמן זית.
למילוי הירך
1-1/2 כוסות ערמונים קצוצים
2 תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות
1 בצל גדול קצוץ מטוגן קלות
מלח פלפל שחור גבעול תימין קצוץ..
1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים חתוכים לארבע להניח בתבנית מתחת לירך כבש.
אופן ההכנה
מבקשים מהקצב להוריד את העצם מהירך
מטגנים מעט את הבצל ומערבבים את כל מרכיבי המילוי יחד.
מניחים במרכז הירך וקושרים בעזרת חוט ..
בתבנית מניחים את תפוחי האדמה, מתבלים מלח גס ,פלפל ,רוזמרין ושמן זית.
מניחים מעל את הירך מורחים מעט שמן זית פלפל מלח ועלי רוזמרין..
עוטפים היטב בנייר כסף
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות ,דקות 60 דקות
מורידים את נייר הכסף  ואופים עוד 40 דקות בחום 180 .
מרטיבים את הירך כל 10 דקות ברוטב של עצמו,ואופים.
בתאבון


0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons