יום שבת, 29 בספטמבר 2012

תחתיות ארטישוק ממולאות




תחתיות ארטישוק ממולאות





ארטישוק ממלא מנה ראשונה חגיגית ועשירה קלה להכנה ,מתאימה לערבי חג.
 או סתם עם רוצים להתפנק .אפשר להכין את תחתיות הארטישוק מטוגן מראש.
ולהניח במקפיא ,להוציא את הכמות הרצויה ולבשל ברוטב.
הריח של הארטישוק המבושל מזכיר את הריחות של המטבח של אמא.

המצרכים לקציצות
תחתיות ארטישוק קפואות
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל בינוני
פטרוזיליה
1 ביצים
1/4 כוס פירורי לחם
מעט מלח
פלפל שחור
1/2 כף תבלין קציצות
מצרכים לרוטב
2 גבעולים כרפס פרוס דק
1 קופסת פטריות שלמות
כמון, כורכום(או תבלין קציצות)
1-2 כוסות מים
1 כף מרק עוף
ציפוי הארטישוק
שמן לטיגון
1 כוס קמח
2 ביצים

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל מרכבי הקציצות, ממלאים את תחתיות הארטישוק ומניחים בצד.
את הקמח לציפוי מניחים בצלחת ,טורפים את הביצים עם מעט מלח וכורכום.
טובלים את תחתיות הארטישוק בקמח ולאחר מכן בביצה ומטגנים בשמן קודם את תחתית הארטישוק ולאחר מכן הופכים לצד הבשר ומניחים בצלחת בצד.
בסיר שטוח ורחב מסדרים את תחתיות הארטישוק המטוגנים כאשר הבשר כלפי מעלה.
מפזרים את הכרפס והפטריות מעל.
בקערה קטנה מערבבים את המים והתיבול לרוטב ושופכים בסיר.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה ומבשלים לאיטו כשעה.




0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons