כיכר לחם בעשבי מתיבול
מרכיבים
1
ק"ג קמח
1 כוס שמן
1 כף
תימין יבש
1/4 כף
פפריקה מתוקה גרוסה
1 כף
פטרוזיליה יבשה
1 כף
שטוחה מלח
1-1/2 כף סוכר דמררה
1 כף
שמרים יבשים
אופן ההכנה
לערבב את
הקמח עם כל המרכיבים היבשים יחד בצורה אחידה.
להוסיף
את הנוזלים לקערת הקמח וללוש יחד עד לקבלת
בצק אחיד.
לתת לבצק
לנוח 1/2 שעה רצוי באזור חמים וללוש שוב.
לחכות עד
שהבצק יכפיל את עצמו וללוש שנית.
לחלק את
הבצק ל-4 חלקים ולתת לבצק לנוח 1/2 שעה.
מכל 1/4
בצק לסדר בתבנית אינגלייש קיק ולחכות עד
שהבצק ייכפל את עצמו.
אפשר
למרוח מעל הבצק ביצה ולפזר מעל שמשום או
גרעיני חמנייה
לאפות
בתנור שחומם מראש בחום 190 מעלות,20 דקות.

Posted in: 
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם