בשר עם זיתים בכורכום
מצרכים
1-1/2
ק"ג בשר שריר חתוך לפרוסות
1 קופסת
זיתים מגולענים, מסננים ומשרים כ- ½ שעה
במים רותחים
¼ כוס
שמן
1 גבעול
קינמון
1 כף שום
כתושת
1 גבעול
כרפס קצוץ
1 כף
אבקת מרק עוף-אפשר במקום מרק עוף את המים ציר עוף
1 כפית
כורכום שטוחה
1/2 כף
לפלפל אדום גרוס
כפית שטוחה
פלפל שחור גרוס
2-1/2 כוס
מים
אופן הכנה
מטגנים
קלות את הכורכום והקינמון והפלפל רק לפתוח טעמים מוסיפים את המים
הבשר
ויתר התבלינים ומבשלים כשעתיים ומוסיפים את הזיתים ,
מבשלים
עוד חצי שעה, או עד שהבשר
בתאבון.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם