יום שבת, 29 בספטמבר 2012

מקרונה בסלסה-ספגטי עם בשר מהמטבח הטריפוליטאי


מקרונה בסלסה-ספגטי עם בשר מהמטבח הטריפוליטאי


















מצרכים
 250 גרם צלי בקר פרוס דק
1חבילת  ספגטי
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כף פפריקה מתוקה
 1/4 כף פפריקה חריפה  (אפשר פחות לפי הטעם)
1 כף מלח
2 שיני שום כתוש
3 כפות שמן
2 כוסות מים
.
אופן הכנת הרוטב
מטגנים מעט את הבשר מוסיפים את רסק העגבניות.
מוסיפים את הפפריקה והשום ולערבב בכדי שלא יישרף בתחתית הסיר.
להוסיף לתוך הסיר 1-1/2 כוסות מים ולערבב
ברגע שהרוטב רותח להוסיף פנימה את השום המלח ולטעום.
ולהנמיך את הלהבה ולבשל 35-40 דקות לצמצום. הרוטב.
את 1/2 כוס המים הנותרים להוסיף במידה והרוטב מצומצם יתר על מידה.
ולבשל עוד 20 -30
אופן הכנת הספגטי
להרתיח מים בסיר להוסיף מעט מלח  וכף שמן ואת הספגטי לבשל 8-10 דקות
לטעום את הספגטי לסנן מהמים לא לשטוף במים  את הספגטי.
למזוג בצלחת אישית את הספגטי מעל את הרוטב  והבשר.
ובתאבון.


  

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons