החומרים
4 חתיכות כרעים
1/4 כוס שמן זית
4 ראשי שומר
1 בצל גדול
6 בצלצלים קטנים
מרק עוף
3 עלי דפנה
10 גרגירי פלפל שחור שלם
מעט מלח גס
אופן ההכנה בבישול
לחתוך את הבצל לרצועות דקות.
לחמם את השמן בסיר, להוסיף לסיר את הכרעיים והשומר להשחים משני הצדדים .
להוסיף את בצל הפרוס לרצועות ולהמשיך לטגן עד לשינוי צבע הבצל.
להוסיף הבצלצלים מרק עוף, פלפל שחור כוס מים, להביא לרתיחה, ולהמשיך לבשל על אש קטנה כשעה. מאוד טעם וקל מאוד להכנה.
אופן הכנה בתנור
להכניס את כל המרכיבים לשקית קוקי
לאפות בתנור בחום 180 מעלות שעה .
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם