מצרכים
300 גרם עלי כותרת
450 גרם סוכר
1-1/2 כפות מיץ לימון סחוט
1 תפוח ירוק קלוף לקוביות
1 כוס מים
אופן ההכנה
שוטפים היטב את עלי הכותרת בכיור סוחטים ומניחים בסיר.
מוסיפים את הסוכר תפוחי העץ המים והלימון ומביאים ליד ירתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה עד לצמצום הנוזלים.
בעזרת מטחנה ידנית טוחנים מעט את הריבה .
מניחים בצנצנת מעוקרת
בתאבון
בתאבון
1 תגובות:
שמחה יש לך מתכון לעוגת ורדים ?
תוכלי להעלות את זה לאתר.
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם