מצרכים:3 כפות ריבת משמשים
1 כף רוטב סויה
1 כף קטשופ
2 שיני שום כתוש
2 כפות א. מרק בצל
כרעיים או עוף שלם
1 כף רוטב סויה
1 כף קטשופ
2 שיני שום כתוש
2 כפות א. מרק בצל
כרעיים או עוף שלם
אופן ההכנה: מערבבים בקערית את הריבה, רוטב הסויה, הקטשופ, השום ואבקת המרק.
מניחים את העוף ברוטב, ומשהים כמה שיותר זמן
מרפדים תבנית בבצל, תפו"א ובטטות
מוסיפים את העוף ויוצקים את שאריות הרוטב מעל הכל. אפשר להוסיף חצי כוס מים חמים כדי לעבות את הרוטב
מכסים בנייר כסף ולתנור שחומם על חום בינוני- בערך שעה. אח"כ מורידים את נייר הכסף להשחמה של 20 דקות ולאחר מכן- מחזירים את נייר הכסף, מורידים את חום התנור ל-150 מעלות, ואופים עוד כשעה-שעה וחצי
מניחים את העוף ברוטב, ומשהים כמה שיותר זמן
מרפדים תבנית בבצל, תפו"א ובטטות
מוסיפים את העוף ויוצקים את שאריות הרוטב מעל הכל. אפשר להוסיף חצי כוס מים חמים כדי לעבות את הרוטב
מכסים בנייר כסף ולתנור שחומם על חום בינוני- בערך שעה. אח"כ מורידים את נייר הכסף להשחמה של 20 דקות ולאחר מכן- מחזירים את נייר הכסף, מורידים את חום התנור ל-150 מעלות, ואופים עוד כשעה-שעה וחצי
אפשר למלא באורז חצי מבושל צימוקים קינמון ומלח
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם