פרחי כרובית במילוי בשר
מצרכים
1 ראש כרובית
250 גרם עוף טחון
250 גרם בקר טחון
1 בצל מגוררות
1/2 חבילת פטרוזליה קצוצה.
1 ביצה
1 תפוח אדמה בינוני מגורר
3 כפות פירורי לחם
1/2 כפית תבלין קציצות
1/2 כף מלח
מצרכים לטיגון
2 ביצים
1 כף רסק עגבניות
1-1/2 מים
קורט מלח
2-1/2 כוסות קמח
אופן ההכנה
מפרידים את הכרובית לפרחים בינוניים ומניחים בקערה עם מים ומלח .
מניחים בצד.
מערבבים את כל מרכיבי מלית הבשר יחד.
מוציאים את פרחי הכרוב מהמים במסננת נועצים בחלק העליון את הסכין .
ליצור פתח כמו סנדוויץ' בכדי שנוכל להכניס את הבשר.
ממלאים את הכרובית טובלים בקמח מניחים במגש.
בקערה עמוקה מערבבים את הביצה רסק העגבניות המים והמלח.
את פרחי הכרובית טובלים בביצה ומטגנים בשמן חם.
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם