מצרכים:
4 תפו"א חלקים ובהירים
1 בצל מגורר
2 כפות קמח או פירורי לחם
2 ביצים
מלח ופלפל
שמן (רצוי קנולה) לטיגון.
אופן ההכנה
מגרדים את תפו"א על גבי פומפייה, ומניחים במסננת כדי שכל הנוזלים יגרו מהם. מדי פעם סוחטים את תפו"א המגוררים כדי שיתייבשו כמה שיותר. מערבבים עם שאר החומרים, למעט השמן, ומניחים לרבע עד חצי שעה כדי שהעיסה תתייצב. מטגנים בשמן בגובה של כחצי ס"מ. עם סיום הטיגון מוציאים ומנקזים את עודפי השמן על גבי נייר סופג.
מגישים עם: שמנת חמוצה, סוכר, ריבה (לפולנים או אוהבי המתוק)
4 תפו"א חלקים ובהירים
1 בצל מגורר
2 כפות קמח או פירורי לחם
2 ביצים
מלח ופלפל
שמן (רצוי קנולה) לטיגון.
אופן ההכנה
מגרדים את תפו"א על גבי פומפייה, ומניחים במסננת כדי שכל הנוזלים יגרו מהם. מדי פעם סוחטים את תפו"א המגוררים כדי שיתייבשו כמה שיותר. מערבבים עם שאר החומרים, למעט השמן, ומניחים לרבע עד חצי שעה כדי שהעיסה תתייצב. מטגנים בשמן בגובה של כחצי ס"מ. עם סיום הטיגון מוציאים ומנקזים את עודפי השמן על גבי נייר סופג.
מגישים עם: שמנת חמוצה, סוכר, ריבה (לפולנים או אוהבי המתוק)
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם