תבשיל בשר בלימון(בלקרס)
מצרכים
1- ק"ג בשר בקר או צלעות כבש צעיר(בקר פילה מדומה או צלי)
1 ראש שום קלוף
3 תפוחי אדמה פרוסים
1 לימון סחוט (אפשר להפחית לצחי במידה ורוצים פחות חמיצות)
1 כף מרק בצל
1/2 כף מלח
1/2 כף פלפל שחור גרוס
1/3 כוס שמן זית
2 כוסות מים או ציר בקר
3 לימון כבוש
אופן ההכנה
עם בחרת בשר בקר הרתיחי את הבשר 30 דקות וקררי.
פרסי את בשר הבקר לפרוסות וסדרי בסיר.
במידה ובחרת כבש הניחי את חתיכות הכבש בסיר וטגני 10 דקות בלי שמן .
הוסיפי את השמן השום סדרי את תפוחי האדמה והתבלינים.
בשלי כ40 - דקות .
הוסיפי את מיץ הלימון והלימון ובשלי עוד כ 10דקות.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם