מצרכים
1 חזה עף שלם
250 גרם כבד עוף
1 בצל גדול
2 ביצים קשות
מלח פלפל שחור
פירורי לחם
ביצה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מטעמי כשרות צולים את כבד העוף קלות..
מטגנים את הבצל מוסיפים את הכבד ומטגנים קלות.
קוצצים את הכבד והבצל,מגרגרים בפומפייה את הביצים הקשות ומערבבים יחד.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומניחים בצד.
מחלקים את חזה העוף לשניים ,ופורסים לפרוסה דקה ככל האפשר וגדולה.
מניחים בקצה חזה העוף מהכבד הקצוץ ומגלגלים, בעזרת קסמים סוגרים.
טובלים בפירורי לחם ולאחר מכן בביצה ומטגנים.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם