מצרכים
1 כוס גריסים
1 גרון הודו מחולק(אפשר חלקי עוף)
2 תפוחי אדמה
1 בטטה
2 גבעולי כרפס עלים
2 גזרים
1/2 כוס אורז
1/2 כף שום גבישים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה.
מלח
1/2 כף חוויאג למרק.
אופן ההכנה
ממלאים מים בסיר ומבשלי את גרונות ההודו והגריסים10-15 דקות.
מוציאים בעזרת כף את הקצף .
קולפים את הגזר וחותכים לקוביות קטנות..
קולפים את תפוחי האדמה חותכים לקוביות מוסיפים לסיר.
מוסיפים את התיבול ויתר המרכיבים ומשיכים לבשל עוד כ 30 דקות.
בודקים שלא חסר מלח .
לקחת 2 כפות קמח בהריון לערבב בכוס מים עד לקבלת בלילה חלקה.
להוסיף למרק את בלילת הקמח ,לבשל 5 דקות בכדי לסמיך את המרק .
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם