מצרכים
60 גרם קטשופ חריף
1/2 כפית שטוחה של שום כתוש
1 כפית דבש
1 כפית סויה
1/2 כפית חומץ בלסמי
40 גרם צ'ילי מתוק
1 כפית טבסקו או צילי חריף
הכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.
איך להשתמש: משרים כשעתיים, אפשר אפילו יותר, את הבשר שבחרנו וצולים. במהלך הצלייה רצוי למרוח מספר פעמים מהרוטב, לפחות, כל פעם שהופכים את הבשר
60 גרם קטשופ חריף
1/2 כפית שטוחה של שום כתוש
1 כפית דבש
1 כפית סויה
1/2 כפית חומץ בלסמי
40 גרם צ'ילי מתוק
1 כפית טבסקו או צילי חריף
הכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.
איך להשתמש: משרים כשעתיים, אפשר אפילו יותר, את הבשר שבחרנו וצולים. במהלך הצלייה רצוי למרוח מספר פעמים מהרוטב, לפחות, כל פעם שהופכים את הבשר
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם