יום חמישי, 13 ביוני 2013

קיש תרד וגבינה בולגרית



מצרכים לבצק
2 כוסות קמח
100 גר מחמאה בטמפרטורת החדר
1 ביצה
1/2כף סוכר
1/4 כף מלח
אופן ההכנה
לערבב את הקמח ,מלח וסוכר יחד ולהוסיף את המחמאה והביצה.
ללוש היטב את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד .
לעטוף את הבצק בניילון ולקרר במקרר כחצי שעה.
להוציא מהמקרר ולרדד את הבצק בעובי חצי סנטימטר.
ולצפות את תבנית האפייה לאפות בתנור10 דקות ולהוציא.
המצרכים לבלילת הגבינה
1 חבילת תרד
100 גרם גבינה בולגרית
100 גרם קוטז
1 ביצה
גבעול תימין
5 עלי עירית
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
את התרד יש לטגן עם השמן זית במחבט עד לאידוי כל הנוזלים ולקצוץ.
לקרר את התרד ולהוסיף את יתר המרכיבים של הבלילה לתוך התרד לערבב היטב,
לצקת את כל הבלילה לתוך הבצק האפוי ,אפשר לקשט מעט מעל בבצק.

לאפות בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות כ 30 דקות או עד הזהבה.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons