יום שלישי, 11 ביוני 2013

פטה כבד










מצרכים להכנת הפטה
1/2 קילו כבד עוף
3 בצלים גדולים קצוצים
1/4 כוס שמן
3 ביצים קשות
1-2 כפות קוניאק
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
25 גרם מרגרינה רכה
אופן ההכנה
על רשת צלייה לצלות את הכבדים משני הצדדים להוצאת הדם מטעמי כשרות.
לטגן את הבצל בשמן להוסיף את הכבדים ולטגן כ-5 דקות להפוך ולטגן מכל צד.
להכניס למעבד מזון את כל המרכיבים לטחון קלות לא למחית,                                
להכניס למקרר לשעה לפחות.
לקחת שקית זילוף  להזליף לתוך הבצקיות או מעל קרקרים, לקשט בירק קטן.
או מה שאהוב עלי לקחת תבנית אינגלישקיק לרפד בניילון נצמד                         
  להכניס את כל פטה הכבד לתבנית לעטוף האת הפטה בניילון ולקירור כשעה.
לפרוס פרוסות בעובי כסנטימטר מעל צנים ולשפוך מעל רוטב ריבת תות שדה.

הכנת  בצקיות
1/2 כוס יין לבן
1 כוס שמן
כפית שטוחה מלח
קורט פלפל שחור גרוס
קמח כמה שנכנס
אופן ההכנה
ללוש היטב את חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך להניח את הבצק מעט,
לרדד על משטח מקומח לעלי דק,  בעזרת כוס ליצור עיגולים,                                              
להניח בתוך בתבניות אפיה קטנות להדק קלות את התחתית.
לחתוך  את הדפנות הבולטים משולי התבניות לקבלת צורת אחידה.
לדקור את תחתית הבצקיות מעט במזלג
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד לקבלת שב.ע שחום
הבצקיות מטעימות למילוי בשר מטוגן ,לממרחים-טונה שעועית אבוקדו...

בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons