יום חמישי, 13 ביוני 2013

פול








מגיע האביב,חג פסח ואנחנו רואים את הפול הטרי בשוק.
ומיד עולה הזיכרון של אמא עם קערה של גרגירי פול.
שקית של תרמילי פול עומדת במטבח כולם מסביב מקלפים .....
התחרות מתחילה מי מקלף הכי הרבה....


מצרכים
1/2 ק"ג  פול טרי או קפוא
1 כף מלח
1/2 לימון פרוס
1 כף  כמון
אופן ההכנה
מניחים את הפול בסיר  וממלאים מים עד לכיסוי.
מביאים לידי רתיחה ומנמיכים ,מוסיפים את הלימון.
מבשלים 30 שעה מסננים מהמים.
מערבבים את המלח והכמון ומפזרים מעל הפול ומגישים.

בתאבון
עם אין פול טרי אפשר לקנות פול יבש ולהשרות במים עם חצי כף סודה לשתיה לילה  שלם.
לשפוך את המים ולשטוף את הפול היטב ,ולהוסיף לסיר מים ואת הפול להרתיח שעה וחצי.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons