יום שבת, 15 ביוני 2013

פשטידת תפוחי אדמה -מָעַקוֹד









פשטידה תפוחי אדמה וביצים פופולרית מאוד במטבח הטריפוליטאי  .
ישנם המוסיפים בשר, כבד עוף או גזר, מוגשת כמנת ביניים או תוספת.
מצרכים
6 תפוחי אדמה, מבושלים וקלופים
6 ביצים
1/2 כפית מלח
1/4 כפית כמון
1/4 כפית פלפל שחור
4 כפות שמן
 אופן ההכנה
מועכים בקערה את תפוחי האדמה למחית פירה מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.
מוסיפים את המלח, הכמון והפלפל שחור. מערבבים לעיסה אחידה.
 מחממים שמן בסיר בינוני, יוצקים לתוכו את התערובת, מבשלים על להבה נמוכה 20 דקות
מצמידים צלחת רחבה ושטוחה על הסיר במקום מכסה והופכים עליה בזהירות את הפשטידה.
מחזירים את הפשטידה המעקוד לתוך הסיר בזהירות אפשר להוסיף עוד כף שמן.
שהצד הלא מושחם כלפי מטה ומבשלים עוד 20 דקות על להבה נמוכה.
אני אוהבת לשדרג ולהוסיף 250 גרם בשר מטוגן לתוך הבלילה. 
מדי פעם יש לשחרר את דפנות הפשטידה ולנענע קלות את הסיר כך שהפשטידה לא תדבק.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons