מצרכים
500 גרם פילה מרלוזה או נסיכה
6 שיני שום
1 בצל קטן
1/2 חבילה כוסברה
1 גמבה אדומה קטנה
1/2 כף כמון
1/2 כף מלח
1/4 כף כוסברה גרגירים טחון
1 פלפל חריף לא חייב
3 ביצים
1/2 כף אבקת אפיה
1-1/2 כפות קמח
אופן ההכנה
במטחנה להתחיל לטחון את הבצל, שום ,כוסברה והפלפלים .
ברגע שכל הירקות נטחנו למחית להוסיף את פילה הדג.
בקערה לערבב את כל העיסה להוסיף את התבלינים ביצים ,קמח ואבקת האפייה.
לערבב היטב לעיסה אחידה, לשמן תבנית פיירקס (זכוכית) ולשפוך את העיסה.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 30 דקות או עד לקבלת צבע צהוב.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם