יום חמישי, 13 ביוני 2013

ספרה עוגת סולת מהמטבח הטריפולטאי










מצרכים לעוגה
4 כוסות סולת
1/2 כוס שמן
1-1/2 כוסות סוכר
1/2 כוס מים
שקדים לקישוט
10 גרם מסתיקה
במידה לא מצאתם מסתיקה אפשר להחליף 1/2 כפית אבקת אפיה
המצרכים לסירופ
1 כוס סוכר
1 כוס מים
 1/2 לימון
אופן ההכנה
לערבב את כל מרכיבי העוגה יחד. סולת, סוכר ,שמן ,מים והמסתיקה.
בתבנית אפיה לשטח את כל התערובת באופן אחיד ולהדק מעט.
לחרוץ בעזרת סכין ריבועים או מעוינים על העוגה.
ובמרכז כל חתיכה להניח שקד לקישוט.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות  45 דקות.
או עד להזהבה.
אופן הכנת הסירופ
בסיר על הגז לערבב את כל המרכיבים  הסוכר מים והלימון הסחוט.
לבשל על אש נמוכה כ 40 דקות.
בעזרת סכין לחתוך שוב את הסימון על העוגה מעוין או מרובע.
לצקת מעל את הסירופ לקרר כשעה .

בתאובון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons