יום שבת, 22 ביוני 2013

קציצות דגים ברוטב פיקנטי









מצרכים לקציצות
1 ק"ג דג טחון
5 שיני שום
1/2 חבילת כוסברה קצוצה
1 בצל טחון סחוט מנוזלים
2 כפות קמח
מצרכים לרוטב
1 ראש כרפס עלים
1 ראש שום
8 פלפל אדום חריף
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 חבילה כוסברה
1/2 כף כורכום
1/2 כף כמון
3/4 כף מלח
1/2 כוס שמן
2 כוסות מים
אופן ההכנה
מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הקציצות ומניחים בצד.
מורידים מגבעולי הכרפס את העלים הירוקים ומנקים מהגבעול את העורקים.
חותכים לחתיכות בגודל של כ 3 סנטימטר, קולפים את ראש השום.
את הפלפל החריף פורסים לרוחבו  ושוב לאורך.
את הכוסברה קוצצים דק ונשתמש בה בסוף ההכנה.
בסיר שטוח מפזרים את גבעולי הכרפס החתוכים הפלפל החריף והשום .
בקערה מערבבים את כל התבלינים והשמן יחד עם המים ומוסיפים לסיר.
בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים ומסדרים בסיר מעל הירקות .
מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה מכסים במכסה את הסיר,
מנמיכים את הלהבת הגז ומבשלים 30 דקות.
מסירים את המכסה ומבשלים 10 דקות נוספות לצמצום הרוטב עם צריך.

בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons