יום שלישי, 11 ביוני 2013

צ'ילי קון קרנה










מצרכים
500 גרם בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ
2 פלפלים אדום חריפים קצוצים
2 שיני שום כתושים
2 כפות מרק בצל
1 כוס גרגירי תירס קפוא
1 קופסה עגבניות מרוסקות
1 קופסה קטנה של רסק עגבניות.
1/2 כפית צ'ילי גרוס
1 קופסת שימורים שעועית אדומה
1 כפית כמון
פלפל שחור
1/2 כף מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל את לשינוי צבעו לשקוף.
מוסיפים את השום והבשר פלפל הקצוץ ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
מוסיפים את מרק הבצל הצילי והכמון ומערבבים בשלב זה מוסיפים את
העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות, פלפל השחור והמלח ומבשלים 15 דקות.
מסננים את השעועית והתירס ומוסיפים לתוך הסיר  מבשלים עוד 15 דקות נוספות.
סוד הקסם שלי במתכון הזה תוספת 4 קוביות /שוקולד מריר ולערבב
טועמים עם חסר תיבול ,מגישים ביחד עם אורז או טורטייה..

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons