יום שלישי, 4 באוקטובר 2011

צלי הטריפוליטאי- גירלו


מצרכים

1 נתח ג'ירלו יפה (פילה מדומה מס' 5 או 6)
3 שיני שום
1 בצל גדול

רוטב
2 בצלים גדולים
5 גרגירי פלפל אנגלי
3 עלי דפנה
פלפל שחור
4 שיני שום קצוצות

אופן ההכנה

שוטפים את הבשר ומיבשים עם נייר סופג את כל הנוזלים.
מטגנים את הבשר בשלמותו "סוגרים את הבשר"
מוסיפים מים בגובה חצי מנתח הבשר.
מוסיפים בצל חצוי לשניים ואת שיני השום.
מבשלים מעל להבה נמוכה כשעתיים, (אם מצליחים לנעוץ מזלג בקלות – סימן שמוכן)
מפרידים בין הבשר לרוטב ומסננים את הרוטב.
מקררים את הבשר (במקרר) את הבשר הקר פורסים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.
בסיר שטוח מטגנים בצל מוסיפים את הבשר ושופכים מעל את הרוטב.
מוסיפים את עלי הדפנה מלח פלפל שחור ושום .
מבשלים כ- חצי שעה או יותר לפי הצורך.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons