יום שלישי, 4 באוקטובר 2011

רולדת אנטריקוט במילוי הפתעה.


לא לפחד מתכון קל להכנה ומרשים מאוד לאירוח .


מצרכים לרולדה
6 אנטריקוט דק במיוחד(יש לבקש מהקצב לפרוס דק כמו פסטרמה)
250 גרם אנטריקוט טחון
4 גבעולי טימין רק העלים קצוץ.
1 בצל קטן מגורר
2 כפות צנובר מטוגן
2 גבעולי בזיל קצוץ
פלפל שחור גרוס
מלח
מצרכים לרוטב
2 כפות סויה
2 כפות רוטב ברביקיו
2 כפות דבש
1/2 כף מרק בצל
מלח ,פלפל לבן ,
1 כוכב אניס
אופן ההכנה
מניחים את האנטריקוט בצד.
את יתר המרכיבים מערבבים בקערה לשים היטב לקבלת עיסה אחידה.
מחלקים ל6 כדורים ומכינים מכל כדור קבב מאורך.
מניחים את הקבב בקצה האנטריקוט ומגלגלים ,מסדרים בתבנית אפיה
כאשר החלק הפתוח כלפי מטה.
בקערה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב + 2 כוסות מים.
יוצקים מעל הרולדות בתבנית אפיה מכסים בנייר אלומיניום אופים
בתנור שחומם מראש 190.למשך שעה.
*ישנה אפשרות לבשל על גז ,מניחים את הרולדות בסיר שטוח וקטן ,
יוצקים את הרוטב.ומבשלים 40 דקות עם מכסה מעט פתוח.
בתאבון


0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons