יום שלישי, 4 באוקטובר 2011

שֶׁרְבָּה


מצרכים
חצי ק"ג אטריות לטעמכם
3 עגבניות טריות
כף רסק עגבניות
מלח
כף פלפל חריף או מתוק
כחצי כוס שמן
2 גלדי שום
שלוש וחצי כוס מים

אופן ההכנה:

מקלפים את העגבניות וחותכים לחתיכות קטנות או מגררים בפומפייה
מוסיפים מלח ושמן ומבשלים על להבה נמוכה כ 10 דקות
מוסיפים כף רסק עגבניות וחצי כוס מים וממשיכים לבשל עוד מס' דקות.
מוסיפים את שלוש כוסות המים ומשאירים עד לרתיחה.
שוטפים את הפתיתים ומוסיפים לרוטב.
ממשיכים לבשל עוד כ 10 דקות עד להתאיידות המים.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons