יום שלישי, 4 באוקטובר 2011

ריבת חבושים


1 ק"ג חבושים
3/4 ק"ג סוכר– (3 כוסות)
3 כוסות מים
מיץ 1/2לימון קטן
3 מקלות קינמון
4 נעצי ציפורן
אופן ההכנה
מנקים ושוטפים היטב את קליפת החבושים. פורסים את החבושים לפרוסות בעובי 1 -2 ס"מ. מרחיקים את הליבה והחרצנים ומניחים בסיר עם מים לכמה מבשלים חצי שעה כדי לרכך את החבושים .מסננים את המים מהחבושים.
ומניחים בסיר רחב וגדול שמים את הסוכר, מיץ הלימון והחבושים , ומבשלים על להבה בינונית עד
לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית גבוהה כשעה, עד שהחבושים רכים וזהובים. אם מעוניינים בריבה צמיגית ושחומה יותר, ממשיכים לבשל בסיר לא מכוסה עוד כ-1/2 1 שעות. מצננים ומאחסנים בצנצנת.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons