יום שלישי, 4 באוקטובר 2011

אמפנדס במילוי בשר



מצרכים לבצק
1 ק"ג קמח
3/4 כוס שמן
1 כפית מלח
1/4 2 כוסות מים פושרים
מצרכים למלית
500 גרם בשר בקר טחון
3 בצלים גדולים קצוצים דק
200 גרם זיתים ירוקים קצוצים (לא זיתים מרים)
5 ביצים קשות פרוסות
6 גבעולי בזיל קצוצים
3 בצלים ירוקים קצוצים
מלח לפי הטעם
1/4 כפית פלפל לבן

אופן ההכנה הבצק

מערבבים את המים ,השמן ,הקמח והמלח לשים עד לקבלת בצק אחיד.

מניחים את הבצק בצד ומכינים את המלית

אופן הכנת המלית

מטגנים את הבצל הלבן מוסיפים את הבצל הירוק והבשר וממשיכים לטגן.

מועכים את הבשר כך שלו יוצר גושים,מוסיפים את הזיתים ויתר המרכיבים.

מבשלים עוד 5 דקות ומקררים.

הכנת האמפנדס
מרדדים חלק מהבצק לעלה בעובי חצי ס"מ.
קורצים עיגולים בעזרת כוס רחבה. במרכז כל עיגול בצק שמים מעט מלית ופרוסת ביצה.
מקפלים ומהדקים את הקצוות.
מסדרים בתבנית עם נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות עד השחמה.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons