יום שלישי, 4 באוקטובר 2011

שניצל ממולא-סקלופ

מצרכים
4 פרוסות שניצל עוף
2 תפוחי אדמה מבושלים במים
10 פטריות שמפניון
1 בצל בינוני
1 גבעול טימין
3 גבעולי פטרוזיליה
1/8 כף מלח
1/8 כף מרק עוף
פלפל שחור
לציפוי
פירורי לחם
ביצה י
קיסמי שיניים
אופן ההכנה
את הבצל קוצצים ומטגנים עד שיזהיב, קוצצים את הפטריות ומוסיפים למחבט הבצל.
מטגנים מספר דקות ומוסיפים את הירק ,מלח,מרק העוף,ופלפל ומורידים מהאש.
מועכים את תפוחי האדמה מערבבים עם תערובת הפטריות.
ממלאים את השניצל בתערובת ,
וסוגרים בעזרת קיסמי שיניים בכדי שלא יפתח השניצל בזמן הטיגון.
טובלים בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם מטגנים בשמן חם משני הצדדים.
לא לשכוח להוריד את קיסמי השניים אחרי הטיגון.




0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons