יום שלישי, 27 בספטמבר 2011

חציל מטוגן בתחמיץ

מצרכים
2 חצילים
1 גמבה אדומה
2 מלפפונים במלח
1/2 חבילת שמיר
1 בצל גדול
1/2 כוס לימון סחוט
2 כפות שמן
אופן ההכנה
פורסים את החצילים לרוחב ממליחים מניחים בצד כחצי שעה.
מנגבים מהמלח ומטגנים עד לקבלת צבע חום .
קוצצים לקוביות קטנות את הגמבה, המלפפון ,הבצל ,והשמיר.
בקערה מערבבים את הלימון השמן והמלח.
מוסיפים את הירקות הקצוצים ומערבבים היטב .
מסדרים את החצילים בקופסה שטוחה ומעל יוצקים את הירקות הקציצים.
הסלט טעים יותר יום אחרי.
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons