יום רביעי, 7 בספטמבר 2011

קציצות דג טריפולטאי מהמטבח שלי

קציצות דג טריפולטאי מהמטבח שלי















המרכיבים לקציצה
1 קילו דג מפולט נקי מעצמות ועור
1 בצל קטן קלוף
1/2 חבילת כוסברה
4 שיני שום
1/2 כף כמון
1/2 כף מלח
לטיגון :
קמח
שמן
לרוטב
2 גמבות פרוסות לרצועות
1 תפוח אדמה תוך לקוביות
6 שיני שום פרוסים
3 -4 פלפל אדום חריף
1/2 חבילת כוסברה קצוצה
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף מלח
1/4 כף כורכום
1/4 כף כמון
1/4 כוס שמן
1-1/2 כף רסק עגבניות
מים עד לגובה הקציצות

אופן ההכנה :טוחנים במכונת בשר את הדגים והירקות יחד.
ערבבי בקערה את כל העיסה הוסיפי את התבלינים ,ובעזרת ידיים רטובות צרו כדורים.
טבלי כל כדור בקמח וטגני בשמן חם. הפכי את הקציצה משני הצדדים
טיפ :
למי שאין בבית מטחנת בשר ניתן לטחון במעבד מזון,
במעבד המזון מתחילים לטחון קודם את כל הירקות לאחר שכל הירקות נטחנו לעיסה אחידה
הוסיפי את הדגים והתבלינים טחני עד שכל חלקי הדג יטחנו.
ניתן להכין את הקציצות מראש ולהקפיא במקרר להשתמש לפי הצורך.











אופן הכנת הרוטב
סדרי בסיר שטוח את כל הירקות וחצי כמות הכוסברה
הוסיפי 1/2 כוס מים ובשלי 15 דקות.
סדרי מעל את קציצות הדגים פזרי את יתר הכוסברא
ערבבי את התבלינים עם 2 כוסות מים צקי מעל הקציצות,
הביאי לידי רתיחה הנמיכי את הלבה ובשלי כ 25-20 דקות
לא לשכוח להגיש עם חלה או לחם לבן
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons