יום רביעי, 7 בספטמבר 2011

שיפודי חזה עוף וטחול עוף

מתכון מדהים מרשים וקל הכנה

מצרכים
 1 חזה עוף שלם
100 גרם טחול עוף
שיפודי עץ קטנים
מלח גס
פלפל שחור גס
שמן זית
אופן ההכנה
פורסים את חזה העוף לארבע פרוסות דקות .
מניחים את הטחול בקצה החזה עוף ,ומגלגלים את חזה העוף על הטחול

נועצים את השיפודים במרחק של 2 סנטימטר בקצה הרול כך שהחזה סגור ולא יפתח.

מורחים מעל שמן זית,פלפל שחור גרוס,מלח גס.
מניחים בתבנית אפיה ,יחד עם עגבניות שרי.
עוטפים בנייר אלומיניום אופים 15 דקות מסירים את נייר האלומיניום
 ואופים עוד 5 דקות.
פורסים בין שיפוד לשיפוד באמצע .ומניחים על פירה או רוטב בברביקיו.
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons