יום שלישי, 27 בספטמבר 2011

טבחה בקרעה

מצרכים
1 בצל גדול קצוץ
1 ק"ג דלעת
1-1/2 כף רסק עגבניות
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
1/4 כוס שמן
מלח
חלקי עוף או בשר בקר
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד שיקבל צבע שקוף, מוסיפים את העוף ומטגנים משני הצדדים.
מוסיפים את הפפריקה ,רסק העגבניות והמלח .ומים עד לכיסוי העוף.
מקלפים את הדלעת חותכים לקוביות  של 3 ס"מ מניחים מעל העוף.
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעה-.יש המוסיפים חומוס גרגירים קלוף.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons