יום שלישי, 27 בספטמבר 2011

בסטליאן מהמטבח הטריפוליטאי

עוגת טורט שזכורה  לי בבריתות , חתונות  הציפוי הלבן ופסי השוקולד מעל.
אי אפשר לשכוח זה  זכור ילדות עם טעם בפה.
מצרכים לטורט
1 כוס קמח
6 ביצים
1 כוסות סוכר
1/2תפוזים מגרדים את קליפתם
1 כף שמן
1 אבקת אפיה


מצרכים לציפוי  העוגה
200 אבקת סוכר
2 כפות מיץ לימון
4-5 כפות מים רותחים

אופן ההכנה הטורט
 מפרידים את החלבונים והחלמונים. מקציפים את החלבונים במהירות איטית,
מוסיפים בהדרגה חצי כוס סוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב.
 נפרדת מקציפים את החלמונים עם כוס סוכר לקבלת קצפת בהירה, מוסיפים את גרידת התפוז.
מוסיפים את השמן תוך בחישה מוסיפים את הקמח אבקת אפיה,
מוסיפים בהדרגה את  תערובת החלבונים  בתנועות קיפול עד לקבלת בצק אחיד .

משמנים תבנית אפיה ,מחממים את התנור לחום 160,אופים עד לקבלת צבע זהב בהיר .
מקררים את העוגה ומורחים מעל את זיגוג אבקת הסוכר
אופן הכנת הציפוי
בקערה טורפים את האבקת סוכר מיץ הלימון והמים לבלילה בהירה.
מצפים את העוגה בציפוי הסוכר אפשר לפזר מעל שקדים גרוסי

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons