יום רביעי, 7 בספטמבר 2011

קונפיטורה שזיפים

מתכון פשוט וקל להכנה ,צריך רק סבלנות .

מצרכים
500 שזיפים אדום
500 גרם סוכר
1 כף מיץ לימון סחוט
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
חוצים את השזיפים לחצי ,מוציאים את החרצנים ומניחים בסיר.
יוצרים את הסוכר והמים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה.
או עד לקבלת מרמלאדה.,לא להשאיר  נוזלים בכלל.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons