יום רביעי, 27 בנובמבר 2013

מוח ברוטב פיקנטי

מוח ברוטב פיקנטי












מרכיבים
1  י"ח מוח בקר
6 פלפלים אדומים יבשים חריפים
2 לימונים כבושים קטנים- חתוכים
 כוסברה טרייה חצי צרור
1/2 ראש שום קלוף 
1/2 כף מלח
1/2 כף כורכום
1 כף פפריקה אדומה מתוקה בשמן
1/2 כוס שמן
1 כוס מים

 אופן ההכנה
להרתיח את המוח בסיר עם מים עוד 10 דקות לאחר הרתיחה לזרוק את המים.
לנקות את המוח מכל הקרום , ורידים.. מה שיש שם בתוך החריצים
לחתוך לקוביות של 2-3 סנטימטר
בסיר בישול לשים את הכוסברה, שום, פלפלים חריפים, כורכום ,מלח, לימון כבוש ולסדר
לסדר מעל את חתיכות המוח . להוסיף חצי כוס מים ולהרתיח 5 דקות .
בקערה מערבבים את הפפריקה והשמן ושופכים מעל המוח.
 מבשלים בלהבה נמוכה כ-35-40 דקות.  
בדקות האחרונות להרים את המכסה שהמים יתאדו והשמן יעשה את עבודת 

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons